'Herhaling van zetten: BVB wil wéér hoofdprijs en stelt wéér Sancho-ultimatum'

'Herhaling van zetten: BVB wil wéér hoofdprijs en stelt wéér Sancho-ultimatum'

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 20:58wo 09-06-2021 om 20:58

Manchester United maakt opnieuw werk van Jadon Sancho en Borussia Dortmund heeft opnieuw een ultimatum gesteld, meldt BILD. BVB is bereid om mee te werken aan een transfer, mits er vóór eind juli een acceptabele transfersom wordt geboden.

Sancho leek afgelopen zomer al hard op weg naar Old Trafford. Dortmund wilde toen naar verluidt 120 miljoen euro en eiste dat er voor de start van de voorbereiding een akkoord zou zijn. Dat leek te gaan gebeuren, maar beide clubs kwamen er uiteindelijk tóch niet uit en Sancho bleef in Dortmund.

Nu lonkt een herhaling van zetten: volgens BILD wil Dortmund ditmaal uiterlijk eind juli duidelijkheid hebben. De nummer drie van het vorige Bundesliga-seizoen lijkt opnieuw de hoofdprijs te willen incasseren voor Sancho. Als er daadwerkelijk een bod van 93 miljoen euro plus 23 miljoen aan bonussen komt – waarover kwaliteitskrant The Times al berichtte – lijkt Dortmund de aanvaller vrij baan te geven.

Sancho was vorig seizoen goed voor zestien goals en twintig assists in 38 officiële wedstrijden. Binnenkort is hij met Engeland actief op het EK.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws