Breaking news

Rosario heeft transfer officieel te pakken: van PSV naar 'Nederlands' Nice

Spelers Nederlands elftal 'geschokt' door Eriksen-situatie: 'Bespreking gecanceld'

Spelers Nederlands elftal 'geschokt' door Eriksen-situatie: 'Bespreking gecanceld'

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 20:36zo 13-06-2021 om 20:36

De spelers van het Nederlands elftal waren geschokt door de situatie rond Christian Eriksen. Bondscoach Frank de Boer schrapte de bespreking die voor zaterdagavond gepland stond. 

Eriksen ging naar de grond in de wedstrijd tussen Denemarken en Finland. De Boer had de Deen bij Ajax onder zijn hoede. "Een avond die je zo snel mogelijk wilt vergeten. Volgens de laatste berichten gaat het naar omstandigheden goed. Iedereen was in shock", zegt De Boer tegen de NOS.

"De beelden wil je eigenlijk niet zien, het is moeilijk om ernaar te kijken. Voor sommige jongens brengt het herinneringen boven. Niet alleen Blind, maar bijvoorbeeld ook Abdelhak Nouri. We hadden die avond een bespreking gepland, maar gecanceld omdat het ons niet gepast leek om over voetbal te praten. We hebben het verplaatst naar vanmorgen", zegt De Boer.

De knop moest om voor de spelers van het Nederlands elftal. Dat het beter gaat met Eriksen heeft meegeholpen. "Ondanks dat je mens bent, ben je ook professional. Ik heb er een goed gevoel bij."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws