Breaking news

Rosario heeft transfer officieel te pakken: van PSV naar 'Nederlands' Nice

Lof voor NOS-optreden Perez na ongeval van Eriksen: Je doet maar wat

Lof voor NOS-optreden Perez na ongeval van Eriksen: "Je doet maar wat"

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 17:34zo 13-06-2021 om 17:34

Kenneth Perez heeft een bizarre zaterdag achter de rug: als analist bij de NOS zag de Deen hoe zijn landgenoot Christian Eriksen plotseling instortte. Na afloop kreeg hij veel complimenten voor zijn optreden.

Maar ook Perez wist niet wat hem overkwam. "Je doet maar wat", blikt hij 'the day after' in de NOS-studio terug op de eerste momenten na het Eriksen-drama. "Ik wist niet wat ik moest doen en wat er ging gebeuren. De ernst van de situatie was helemaal duidelijk, maar later op de avond kwamen er wat betere berichten. Dan valt er van iedereen wat af, ook omdat hij een jongen is die heel lang in Nederland heeft gespeeld. Iedereen heeft wat met hem."

Ook in gesprek met Voetbal International reageert Perez op de bijzondere dag. Hij wil zijn eigen rol niet groter maken dan die is. "Dat is eigenlijk totaal onbelangrijk. Wij zitten daar en dan komt er zo'n situatie. Dan probeer je het in context te plaatsen en informatie te winnen, zonder nieuws te willen maken." Zijn gedachten gingen meteen na de geliefden van Eriksen. "Voor de familie, Christian zelf en de mensen die dichtbij hem staan is het pas erg."

Met Eriksen gaat het beter: de 29-jarige Deen heeft een goede nacht achter de rug in het ziekenhuis van Kopenhagen. Op het veld kreeg Eriksen een hartstilstand en moest hij met een defibrillator terug worden gehaald.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws