Kicker: PSV moet toch afscheid nemen van Mvogo door verslechterd perspectief

Kicker: PSV moet toch afscheid nemen van Mvogo door verslechterd perspectief

Gepubliceerd: maandag 14 juni 2021 om 14:35ma 14-06-2021 om 14:35

RB Leipzig wil Yvon Mvogo toch eerder terughalen van zijn verhuurperiode aan PSV. De Duitse topclub zal gebruik maken van een optie nu het perspectief van de 27-jarige doelman is verslechterd in het Philips Stadion, meldt het doorgaans goed ingevoerde Kicker.

PSV huurt Mvogo eigenlijk tot de zomer van 2022. Door de komst van Joël Drommel is de kans echter klein dat de Zwitserse international ook komend seizoen de eerste keus is van trainer Roger Schmidt. Leipzig wil geen risico nemen en de huurdeal met de Nederlandse topclub beëindigen. Die Roten Bullen willen Mvogo direct weer aan een andere club verhuren, want ook in de Red Bull Arena is nog weinig perspectief voor hem.

Mvogo, die nog een contract heeft tot medio 2023 bij Leipzig, ging er vorige maand nog van uit dat hij ook komend seizoen bij PSV zou spelen. "Ik wil heel graag bij PSV blijven en vind het uitstekend dat de club Drommel heeft gekocht", liet hij weten aan het Eindhovens Dagblad. "Dat is een teken van ambitie. Een club met de status en doelstellingen van PSV heeft twee goede keepers nodig."

Ook Schmidt sprak de verwachting uit dat Mvogo zou blijven. Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV nog niet op de hoogte gebracht door Leipzig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws