Tweede klapper lonkt voor PSV: 'Begrijp dat Inter ook geïnteresseerd in Dumfries'

Tweede klapper lonkt voor PSV: 'Begrijp dat Inter ook geïnteresseerd in Dumfries'

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 08:38di 15-06-2021 om 08:38

Dat Denzel Dumfries na dit seizoen nog in de Eredivisie speelt, is nagenoeg uitgesloten. De PSV-captain stond na de EK-wedstrijd tussen Nederland en Oekraïne in de schijnwerpers en lijkt hard op weg naar een internationale topcompetitie: de Serie A bijvoorbeeld.

Begin juni kwam het nieuws door dat Everton hem volgt. Volgens Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka zou Dumfries echter nóg hoger in kunnen zetten. "Deze jongen gaat natuurlijk een toptransfer maken. Ik begrijp dat Inter bijvoorbeeld ook geïnteresseerd is", laat hij weten in de EK Podcast van het AD.

Volgens Gouka kan PSV gaan cashen. "Hij heeft 5,5 miljoen gekost voor PSV (toen hij in 2018 overkwam van sc Heerenveen, red.). Nou, die gaan daar dubbel en dwars overheen. Ze hebben hem al toegezegd dat ze mee gaanwerken."

Begin deze maand werd de transferwaarde van Dumfries nog geschat op vijftien miljoen euro, maar PSV lijkt na de EK-heldenrol van de rechtsback hoger in de boom te kunnen zitten. Het kan voor de Eindhovenaren de tweede klapper van de zomer worden: Borussia Dortmund heeft dertig miljoen euro over voor Donyell Malen, meldde BILD vlak na Nederland-Oekraïne.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws