Breaking news

LIVE: Feyenoord virtueel uitgeschakeld, Drita leidt na defensief geblunder van Fer

De Vrij reageert op Eriksen-situatie: 'Belde pas met hem, is een erg goede jongen'

De Vrij reageert op Eriksen-situatie: 'Belde pas met hem, is een erg goede jongen'

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 17:42di 15-06-2021 om 17:42

Stefan de Vrij heeft 'met kippenvel' gekeken naar het ongeval rondom Christian Eriksen. De 46-voudig Oranje-international speelt bij Internazionale samen met de Deense spelmaker.

Op de persconferentie reageert De Vrij op het in elkaar zakken van Eriksen tijdens het duel tussen Denemarken en Finland. "Ik zat met kippenvel te kijken", wordt de stopper geciteerd door De Telegraaf. "Ik schrok enorm. Ik had hem laatst nog aan de lijn. Het is echt een hele goede jongen en dan is het wel erg schrikken. Gelukkig kwamen we er vrij snel achter dat hij het naar omstandigheden goed maakt. Daar zijn we heel blij mee."

Eriksen liet dinsdagochtend op social media weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. De Vrij hield daar een positief gevoel aan over. "Dat zag er goed uit en dat is fijn om te zien", stelt de Inter-speler, die zelf nog geen contact had met Eriksen. "Ik heb hem een appje gestuurd, maar logischerwijs nog geen reactie. In de groepsapp van Inter liet hij al snel van zich horen gelukkig en wisten we al dat het goed ging."

Daley Blind gaf na het duel tegen Oekraïne aan dat hij twijfelde om die wedstrijd mee te doen. Voor De Vrij was dat niet het geval. "Ik had moeite met slapen, je denkt er toch de hele tijd aan. Je bent toch met je gedachtes bij hem. Het was dan ook een andere voorbereiding dan andere keren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws