Eriksen meldt zich voor het eerst op social media: 'Gaat goed naar omstandigheden'

Eriksen meldt zich voor het eerst op social media: 'Gaat goed naar omstandigheden'

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 09:08di 15-06-2021 om 09:08

Laatste update: dinsdag 15 juni 2021 om 09:16di 15-06-2021 om 09:16

Christian Eriksen heeft zich voor het eerst sinds zijn hartstilstand tijdens de EK-wedstrijd Denemarken-Finland via social media gemeld. De spelmaker van Internazionale bevestigt via Instagram dat het goed met hem gaat.

Eriksen gaf eerder deze week al tegenover La Gazzetta dello Sport een update over zijn gezondheid en heeft dinsdagochtend een foto vanuit zijn ziekenhuisbed gedeeld. 'Dank voor jullie lieve berichtjes, vanuit alle hoeken van de wereld. Het betekent veel voor mij en voor mijn familie. Het gaat naar omstandigheden goed met me. Ik moet nog een paar onderzoeken in het ziekenhuis ondergaan, maar ik voel me oké', laat hij daarbij weten.

Hoelang Eriksen nog in het ziekenhuis moet blijven, is vooralsnog onduidelijk. 'Ik zal nu juichen voor mijn Deense ploeggenoten in de volgende wedstrijden', meldt hij in ieder geval.

Denemarken speelt donderdag zijn tweede EK-wedstrijd, tegen België. De wedstrijd tegen Finland van zaterdag werd na het Eriksen-drama en de daaropvolgende onderbreking van bijna twee uur alsnog uitgespeeld. Heel veel keus hadden de Denen echter niet: het alternatief was inhalen op zondagmiddag.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws