'PSV praat over vertrek Romero: miskoop van 10 miljoen euro op weg naar Italië'

'PSV praat over vertrek Romero: miskoop van 10 miljoen euro op weg naar Italië'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 11:58do 17-06-2021 om 11:58

Laatste update: donderdag 17 juni 2021 om 12:03do 17-06-2021 om 12:03

Maximiliano Romero lijkt zijn laatste wedstrijd voor PSV te hebben gespeeld. Udinese gaat de Argentijnse spits volgens Gianluca Di Marzio overnemen. Het Eindhovens Dagblad bevestigt dat er wat gaande is.

Udinese wilde Romero vorig jaar huren van PSV en waagt nu een nieuwe poging. Met succes, aldus Di Marzio: de Italiaanse en Nederlandse club zouden een akkoord hebben bereikt. Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt Romero inderdaad op weg naar de nummer veertien van het voorbije Serie A-seizoen.

De gesprekken tussen PSV en Udinese lopen. Welke constructie op tafel ligt, is nog onderwerp van gesprek. 'Mogelijk gebeurt dit op huurbasis met een - al dan niet verplichte - optie tot koop. Mogelijk loopt het nog anders', houdt het ED de opties open.

Romero kwam eind 2017 voor tien miljoen euro over van Vélez Sarsfield, maar speelde door blessures amper voor PSV. Vorig jaar liep hij in de Europa League-voorronde tegen NS Mura een zware knieblessure op, waardoor hij opnieuw moest revalideren. De 22-jarige speelde pas tien minuten in de Eredivisie. Hij ligt nog twee jaar vast.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws