'De agent van Sulemana vraagt veel commissie, maar Ajax zegt dat het geen Real is'

'De agent van Sulemana vraagt veel commissie, maar Ajax zegt dat het geen Real is'

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 22:01di 22-06-2021 om 22:01

De interesse van Ajax in Steven Berghuis betekent niet dat Kamaldeen Sulemana niet naar Amsterdam zal komen. Volgens Mike Verweij, clubwatcher namens De Telegraaf, is die deal al een tijdje op een haar na rond.

Dinsdag werd via de ochtendkrant bekend dat Ajax geïnformeerd zou hebben naar de Feyenoord-captain. Dat is echter niet gedaan om een back-up te hebben voor de Sulemana-transfer. "De clubs lijken er wel uit te komen", zegt Verweij tegen ESPN. "Nordsjaelland en Ajax gaan er wel uit komen en de speler zelf ook."

De zaakwaarnemer van de Ghanese aanvaller gooit echter roet in het eten. "Hij vraagt op dit moment heel veel commissie en daar laat Ajax het nu nog niet op doorgaan", weet de journalist. "Ajax zegt dat ze geen Liverpool of Real Madrid zijn, omdat ze nu al heel veel commissie betalen ten opzichte van andere Nederlandse clubs."

Toch verwacht Verweij dat de deal vroeg of laat en onafhankelijk van de interesse in Berghuis wel rond zal komen. "Het hangt nu nog op die commissie, maar ik kan me niet voorstellen dat het uiteindelijk niet doorgaat. Hij moet ongeveer vijftien miljoen euro kosten en we hebben al eens geschreven dat het erg dichtbij was."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws