De Telegraaf: Lille onderhandelt over mogelijke toptransfer Botman

De Telegraaf: Lille onderhandelt over mogelijke toptransfer Botman

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 22:25di 22-06-2021 om 22:25

De interesse van Atalanta Bergamo in Sven Botman is serieus. De Telegraaf meldt nu ook dat de Serie A-club het vizier gericht heeft op de verdediger van Lille OSC. Andere media meldden dat eerder al.

De Telegraaf schrijft dinsdag dat Atalanta en Lille 'in overleg' met elkaar zijn. Het is niet precies duidelijk wat Lille voor Botman wil hebben. De club laat hem liever helemaal niet gaan, maar zal gezien de financiële situatie wellicht wel moeten. Daarnaast heeft Lille al een aantal spelers uit de kampioensploeg verkocht.

"Mijn plan is om te blijven, maar we kennen de financiële situatie van de club. Lille gaat de Champions League en dus wil de club het niveau zo hoog mogelijk houden, maar het wordt een lastig karwei. De clubs die genoemd worden zijn zeker mooi, maar ik ben goed op m'n plek bij Lille en nog een jaar hier zou niet misstaan", zei Botman onlangs tegen VoetbalPrimeur

Het Duitse Transfermarkt.de schat de waarde van Botman in op 28 miljoen euro. Lille heeft hem nog tot 2025 onder contract staan en kan dus hoog in de boom zitten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws