Ajax in wachtkamer: 'Alles is geregeld met de clubs, meer kan ik niet zeggen'

Ajax in wachtkamer: 'Alles is geregeld met de clubs, meer kan ik niet zeggen'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 12:32do 24-06-2021 om 12:32

Een transfer van Kamaldeen Sulemana is een kwestie van tijd. Ajax lijkt uitstekende papieren te hebben, maar zekerheid is er nog altijd niet: de negentienjarige aanvaller van FC Nordsjaelland moet zélf een beslissing nemen, benadrukt trainer Flemming Pedersen.

"Kamaldeen is hier, we wachten tot er iets gebeurt", laat Pedersen weten aan het Deense medium Bold. "Het is aan hemzelf, het is zijn beslissing. Meer kan ik er niet over zeggen, want alles is geregeld met de geïnteresseerde clubs. Dus we wachten het maar af. Hij moet zelf bepalen wat hij denkt dat goed voor hem is."

De transfer is zo waarschijnlijk, dat Sulemana al niet meer wordt meegenomen in de plannen van Nordsjaelland. "Ik verwacht niet dat hij volgend seizoen nog hier speelt", erkent Pedersen. "Hij zal één van de goede opties kiezen die hij heeft."

Het is geen geheim dat Ajax vol gas geeft voor Sulemana, maar Manchester United is nog niet verslagen. De zaakwaarnemer van het Ghanese toptalent zou nog dwarsliggen. Pedersen: "Laat me alleen zeggen dat er meer clubs in de markt zijn (dan Ajax en Man United, red.)."

Sulemana speelde 47 wedstrijden voor FC Nordsjaelland en maakte veertien goals, waarvan tien vorig seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws