'Ajax gooit de volgende troef op tafel in de strijd om Sulemana'

'Ajax gooit de volgende troef op tafel in de strijd om Sulemana'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 07:00do 24-06-2021 om 07:00

Laatste update: donderdag 24 juni 2021 om 07:54do 24-06-2021 om 07:54

'Ajax gooit de volgende troef op tafel in de strijd om Kamaldeen Sulemana', schrijft het Deense Ekstrabladet donderdag. Sulemana is in Amsterdam, maar het is niet vanzelfsprekend dat hij speler van Ajax wordt.

De Telegraaf en Voetbal International meldden woensdagavond dat Ajax hard op weg is om Sulemana vast te leggen. Volgens Deense media klopt dat, maar zekerheid is er niet. Sulemana is in Amsterdam, al maken andere clubs ook nog steeds kans. Manchester United ligt op de loer.

Hoewel De Telegraaf en Voetbal International schrijven dat Ajax met Nordsjaelland een akkoord heeft over de transfersom, is die er volgens Ekstrabladet nog niet. Ook zou de medische keuring nog niet ingepland zijn. 'Ajax wil een deal forceren', schrijft de Deense krant. Ajax staat onder druk door de interesse van Manchester United en wil toeslaan omdat er op Old Trafford nog gewacht wordt gezien het EK.

De Amsterdammers zien hun kans schoon en hebben Sulemana alvast naar Amsterdam gehaald. Dat de Ghanees woensdag op De Toekomst was, is een signaal dat hij een overstap naar Ajax wel ziet zitten. 'Ajax probeert nu agressief te profiteren door alle liefde voor de speler te uiten.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws