Ajax-target Sulemana bevestigt voorlopige terugkeer op Deense bodem: 'Back at it'

Ajax-target Sulemana bevestigt voorlopige terugkeer op Deense bodem: 'Back at it'

25-06-2021 16:39
110

Ajax-target Kamaldeen Sulemana was deze week in Amsterdam, maar heeft de Nederlandse hoofdstad alweer verlaten. De Ghanese aanvaller van FC Nordsjaelland is weer terug bij zijn club, laat hij zelf weten via Twitter.

Woensdagavond werd duidelijk dat Sulemana in een Amsterdams hotel verbleef, met het oog op een eventuele medische keuring in Amsterdam. Ajax had al een akkoord met FC Nordsjaelland bereikt, maar moest er nog uitkomen met de zaakwaarnemer van de vleugelaanvaller én was beducht op kapers op de kust. Zo heeft ook Manchester United hem op de radar staan.

Sulemana zelf lijkt een transfer naar Amsterdam wel te zien zitten, maar is voorlopig weer terug in Denemarken. Hij is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen in het stadion van FC Nordsjaelland, laat hij zelf weten. Trainer Flemming Pedersen denkt overigens niet dat de Ghanees nog lang zal blijven. "Ik verwacht niet dat hij volgend seizoen nog hier speelt. Hij zal één van de goede opties kiezen die hij heeft", zei Pedersen eerder deze week.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s