Reguliere seizoenkaarten uitverkocht bij PSV: 'Dankbaar voor de loyaliteit'

Reguliere seizoenkaarten uitverkocht bij PSV: 'Dankbaar voor de loyaliteit'

26-06-2021 07:46 Laatste update: 09:53
88

Ruim voor de start van het nieuwe Eredivisieseizoen zijn de reguliere seizoenkaarten bij PSV al uitverkocht. Commercieel directeur Frans Janssen is trots en blij met het vertrouwen van de Eindhovense achterban.

De commercieel directeur kan de snelle verkoop van de reguliere seizoenkaarten wel verklaren. "Na een lange periode zonder supporters in ons stadion, hunkert iedereen naar volle tribunes", laat Janssen weten via de clubsite. "De afgelopen anderhalf jaar was voor niemand makkelijk. Des te dankbaarder ben ik- en velen binnen PSV met mij- met de loyaliteit van onze supporters."

Momenteel zijn er zo'n 27.500 reguliere seizoenkaarten verkocht voor het nieuwe seizoen. PSV beschikt over een capaciteit van 28.000 seizoenkaarthouders, maar de laatste vijfhonderd kaarten zijn alleen bedoeld voor de Family Corner en de jongerenrang. Janssen kan niet wachten tot het moment dat PSV zijn thuiswedstrijden weer met een vol stadion af kan werken. "We gaan er alles aan doen om iedereen zich weer welkom te laten voelen in het Philips Stadion."