Schmidt wil 'op korte termijn een beslissing' bij PSV: 'Het is nu nog steeds open'

Schmidt wil 'op korte termijn een beslissing' bij PSV: 'Het is nu nog steeds open'

28-06-2021 09:06
100

Roger Schmidt is tevreden over de huidige selectie van PSV. Nog voor de start van de voorbereiding versterkte technisch directeur John de Jong de Eindhovense selectie met vijf verse krachten.

Joël Drommel, André Ramalho, Phillipp Mwene, Marco van Ginkel en Davy Pröpper stonden afgelopen week voor het eerst op het trainingsveld van PSV. Schmidt is er blij mee. "Achterin zitten we denk ik goed", taxeert de Duitse trainer zijn ploeg in het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

"We hebben nu vier centrale verdedigers en met Phillipp Mwene hebben we een goede optie voor de vleugels aan beide kanten. André Ramalho is een ervaren man die centraal achterin in meerdere systemen zijn rol kan spelen. Op het middenveld hebben we nu ook een behoorlijk aantal opties.''

Schmidt lijkt rekening te houden met een vertrek van Oranje-internationals Denzel Dumfries en Donyell Malen. "We zullen moeten afwachten wat er met onze spelers gebeurt die op het EK actief zijn en wat er gebeurt na het einde van een aantal huurperiodes."

Achter de naam van doelman Yvon Mvogo staat een vraagteken. PSV wacht nog steeds op bevestiging van RB Leipzig dat de Zwitserse doelman nog een jaar in Eindhoven keept. "Probleem is dat we het zelf niet kunnen bepalen. Er moet op korte termijn een beslissing vallen, maar het is nu nog steeds open."