'Nieuwe optie voor Onana: Inter komt via Bellerín bij zaakwaarnemer uit'

'Nieuwe optie voor Onana: Inter komt via Bellerín bij zaakwaarnemer uit'

Gepubliceerd: dinsdag 29 juni 2021 om 06:48di 29-06-2021 om 06:48

Transferspecialisten Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio hebben de naam van Andre Onana laten vallen. De momenteel geschorste Ajax-doelman lijkt er nog een optie bij te hebben, wanneer zijn contract in 2022 afloopt.

Onana werd onlangs al nadrukkelijk gelinkt aan Arsenal, zou AS Monaco af hebben gezegd en kan volgens de twee Italianen ook naar Internazionale. De regerend Serie A-kampioen heeft interesse in Arsenal-back Héctor Bellerín, maar heeft ook informatie ingewonnen over Onana, melden Romano en Di Marzio. De doelman uit Kameroen wordt net als Bellerín vertegenwoordigd door de Spaanse zaakwaarnemer Albert Botines.

De 25-jarige Onana begint donderdag aan zijn laatste contractjaar en mag in november weer zijn rentree maken, na een dopingschorsing van ruim een half jaar die echter lager is uitgevallen dan oorspronkelijk gepland. Hij heeft er met Remko Pasveer en Jay Gorter twee concurrenten bij gekregen, maar het lijkt er vooralsnog op dat Onana zijn contract gaat uitdienen, met een transfervrije status in het vooruitzicht. Ajax-directeur Marc Overmars liet medio april al weten dat gesprekken over mogelijke contractverlenging op niets zijn uitgelopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws