Breaking news

Spaanse media hard voor Koeman en Barcelona: 'De nachtmerrie ging door'

Bazoer en Tannane zorgen voor 'spanning' bij Vitesse: 'Gevolgen voor hun inzet'

Bazoer en Tannane zorgen voor 'spanning' bij Vitesse: 'Gevolgen voor hun inzet'

Gepubliceerd: zaterdag 3 juli 2021 om 07:25za 03-07-2021 om 07:25

Vitesse heeft nog geen bod ontvangen op Oussama Tannane en Riechedly Bazoer. De transferperikelen rond de Arnhemse smaakmakers verstoren desondanks de voorbereiding, erkent trainer Thomas Letsch in de Gelderlander.

Tannane en Bazoer hebben hun zinnen gezet op een nieuw avontuur. De aanvallende middenvelder werd onlangs al gespot in Turkije, waar hij sprak met vertegenwoordigers van Fenerbahçe. Letsch spreekt van een 'ongemakkelijke situatie' bij Vitesse. "De vertrekwens van Bazoer en Tannane is duidelijk. En dat heeft ook gevolgen voor hun inzet. Hun motivatie. Ze staan er op verschillende wijze in. Dit is een precaire situatie", zegt de Duitser in de krant.

Voorlopig maken Tannane en Bazoer nog gewoon deel uit van de selectie van Vitesse, dat zich voorbereidt op de derde voorronde van de Conference League. De Gelderlander merkt dat er sprake is van een spanningsveld en stelt dat de situatie verlammend werkt. De twee 'stralen in alles uit dat de echte overgave ontbreekt'. "Ik moet me in hun situatie inleven, maar een slechte houding tolereer ik niet", reageert Letsch. "Dan grijp ik in. Die boodschap is ook helder overgebracht. Aan iedereen, trouwens. Niemand kan negatieve energie in de groep pompen."

Letsch begrijpt het standpunt van zijn sterspelers wel. "Bazoer behoorde tot de beste spelers van de Eredivisie. Tannane heeft nog nooit zo'n hoge marktwaarde gehad. Dit is dan wel het moment voor een toptransfer. Maar: dan moet er ook een club komen. En de juiste prijs."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws