Breaking news

VI: Feyenoord wil Veerman, financiers van buitenaf moeten transfer mogelijk maken

'Kamp-Bazoer neemt rustig de tijd en negeert door Vitesse opgelegde deadline'

'Kamp-Bazoer neemt rustig de tijd en negeert door Vitesse opgelegde deadline'

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 08:16di 22-06-2021 om 08:16

Vitesse-directeur Johannes Spors wil vóór begin augustus weten of er spelers gaan vertrekken of niet, met het oog op de Conference League-campagne van de Arnhemmers. Riechedly Bazoer neemt echter rustig zijn tijd bij het zoeken naar een nieuwe club.

De zesvoudig Oranje-international streek in 2019 neer bij Vitesse en bloeide vooral in zijn tweede seizoen volledig op. Bazoer is Vitesse dankbaar voor de kansen die hij kreeg, maar heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij mikt op een stap hogerop. "Alles ligt open wat mij betreft, ik heb geen voorkeur. Het moet voor mij een perfect plaatje worden en ik neem zeker geen overhaaste beslissing", sprak hij zich na het einde van het seizoen uit.

De door Spors opgelegde deadline verandert daar niets aan. De TD van Vitesse werkt na 5 augustus in principe niet meer mee, maar de vertegenwoordigers van Bazoer houden daar rekening mee, laten ze weten aan de Gelderlander. Vooralsnog is er geen concrete beweging rond de verdediger annex middenvelder, die echter al een paar geïnteresseerde clubs af zou hebben gewezen.

Bazoer is niet de enige Vitessenaar aan wie wordt getrokken. Ook Oussama Tannane wil na zijn sterke seizoen een transfer maken, terwijl ook verdedigers Danilho Doekhi en Eli Dasa een goede indruk hebben achtergelaten. Vitesse wil echter door met die twee en hoopt ook Matus Bero langer binnenboord te houden. De nummer vier van het vorige Eredivisie-seizoen stroomt in de derde Conference League-voorronde in en hoort medio juli wie op 5 en 12 augustus de tegenstander zal zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoe ver komt Vitesse in de Conference League?

Derde voorronde
29%
Vierde voorronde
17%
Hoofdtoernooi
54%
(694 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws