Breaking news

VI: Feyenoord wil Veerman, financiers van buitenaf moeten transfer mogelijk maken

Tannane werkt aan transfer: 'Ik heb gesprekken gevoerd, het was een fijne trip'

Tannane werkt aan transfer: 'Ik heb gesprekken gevoerd, het was een fijne trip'

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 16:24di 22-06-2021 om 16:24

Oussama Tannane bevestigt dat hij gesprekken heeft gehad met buitenlandse clubs. De spelmaker van Vitesse lijkt binnen afzienbare tijd een transfer te gaan maken en Arnhem achter zich te laten.

Tannane werd gespot in Turkije met vertegenwoordigers van Fenerbahçe. "Ik heb daar lekker gegeten en genoten", zegt hij lachend tegen Omroep Gelderland, zonder de naam Fenerbahçe daarbij te bevestigen. "Het was een fijne trip en ik heb zeker gesprekken gevoerd."

Het is de bedoeling van de aanvallende middenvelder om Vitesse nog wat geld aan hem te laten verdienen. "Het is ook duidelijk dat ik hier mooie jaren heb gehad. Maar we hebben ook gezegd dat ik de club een transferbedrag gun. Volgend seizoen loop ik gratis de deur uit. Dat is wat we allebei niet willen."

Er is nog niets rond, zo verzekert Tannane. "Als de tijd daar is en ik teken, zal ik de eerste zijn die zal schreeuwen dat het rond is. Maar nu is het kalm. Ik wil me niet haasten en moet de goede keuze maken. Ik ben nu 27 jaar en zit in mijn beste jaren van mijn voetballeven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws