Einde Jörgensen-tijdperk bij Feyenoord in zicht: 'Duidelijke afspraken over'

Einde Jörgensen-tijdperk bij Feyenoord in zicht: 'Duidelijke afspraken over'

09-07-2021 19:55
78

Nicolai Jörgensen vertrekt vrijwel zeker deze zomer bij Feyenoord. Dat laat technisch directeur Frank Arnesen weten in gesprek met RTV Rijnmond. Over verdere uitgaande transfers uit Rotterdam bestaat nog veel onduidelijkheid.

Hij heeft behoefte aan een nieuw avontuur en dus hebben we daar met hem duidelijke afspraken over gemaakt", vertelt Arnesen over zijn landgenoot Jörgensen. "Dat heeft niks met Feyenoord te maken, maar hij is gewoon toe aan iets nieuws. Daarom heeft hij ook in samenspraak met de trainer besloten om voor zichzelf te trainen en zo rustig op zoek te gaan naar een club."

Met een eventueel vertrek van de Deense spits zijn Robert Bozenik en Naoufal Bannis de belangrijkste gegadigden om Jörgensen op te volgen. Feyenoord heeft echter nog altijd geen bod op de aanvaller ontvangen, waardoor een transfervrij vertrek niet uitgesloten wordt. "Dat kan ik niet uitsluiten inderdaad, maar natuurlijk hopen we een club voor hem te vinden zodat we nog een transfersom kunnen krijgen."

Rondom de veelbesproken Marcos Senesi en Orkun Kökçü is het nog opvallend stil. Eerder werden onder anderen AC Milan en Real Madrid als nieuwe bestemmingen voor Senesi genoemd. AC Milan zou naast Senesi ook interesse hebben getoond in Kökçü. Of beide voetballers komende zomer vertrekken uit Rotterdam is de vraag.