'Ajax beloont trouwe Tadic: megacontract in Amsterdam verlengd'

'Ajax beloont trouwe Tadic: megacontract in Amsterdam verlengd'

14-07-2021 09:46 Laatste update: 09:53
174

Dusan Tadic gaat zijn contract bij Ajax verlengen, melden Voetbal International en De Telegraaf. De Amsterdammers belonen de Servische aanvoerder voor zijn 'inzet, kwaliteit en loyaliteit'.

Tadic lag al tot medio 2026 vast in de Johan Cruijff Arena, waarvan minimaal tot 2023 als speler en vervolgens in een andere functie. Daar komt nu een jaar bij: tot medio 2024 als speler en tot medio 2027 in een andere rol, vermoedelijk als jeugdtrainer. Dat schrijven De Telegraaf en VI.

Wedden

Meer odds

Het is een duidelijk antwoord van Ajax op de interesse van AC Milan vorige maand. De Amsterdammers wilden hem niet laten gaan en daar zette de de 32-jarige aanvaller zich snel over heen. "Hoe kan ik teleurgesteld zijn als ik voor mijn droomclub speel?", liet hij weten aan De Telegraaf. "Ik ben er trots op dat ik dit shirtje aan heb. Ik hoop dat de jonge spelers in de selectie ook beseffen hoe groot en mooi Ajax is. Het is niet voor niets dat ik hier al sinds jongs af aan van droom."

De ochtendkrant noemt het verlengen van het 'megacontract' van Tadic een stevig signaal van Ajax. De aanvoerder is niet te koop. Sinds zijn komst in 2018 veroverde hij met de Amsterdammers twee landstitels en reikte hij onder meer tot de halve finale van de Champions League. Ook werd twee keer beslag gelegd op de KNVB Beker.