Bruma uit voorzorg niet bij wedstrijdselectie PSV, 'persoonlijk akkoord nabij'

Bruma uit voorzorg niet bij wedstrijdselectie PSV, 'persoonlijk akkoord nabij'

Gepubliceerd: woensdag 14 juli 2021 om 22:53wo 14-07-2021 om 22:53

PSV werkte woensdag in Eindhoven zijn laatste test in aanloop naar de Champions League-wedstrijden tegen Galatasaray af, maar deed dat zonder één van zijn duurste aankopen aller tijden. Bruma werd tijdens het oefenduel met PAOK Saloniki niet ingezet.

De 26-jarige Portugees kwam in 2019 voor twaalf miljoen euro over van RB Leipzig, maar kon niet aan de verwachtingen voldoen en werd één jaar later alweer verhuurd aan Olympiakos Piraeus. Zijn contract in Eindhoven loopt nog twee jaar door, maar Bruma is bezig met een definitieve transfer: Besiktas is bezig met de negenvoudig international van Portugal, die tegen PAOK uit voorzorg buiten de wedstrijdselectie werd gelaten.

Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International weet dat dit te maken had met Bruma's transferperikelen. De kampioen van Turkije heeft zich nog niet officieel gemeld bij PSV, maar is al wel dichtbij een persoonlijk akkoord met de aanvaller. Het ED meldde eerder deze week al dat PSV een transfersom van meerdere miljoenen uit het vuur hoopt te slepen.

Het lijkt nu de vraag of de transfer vóór de Champions League-wedstrijden tegen Galatasaray – toevallig een oude werkgever van Bruma – rond zal komen. Dat tweeluik staat gepland voor 21 en 28 juli. De generale repetitie tegen PAOK van woensdagavond eindigde in een 1-0 zege voor PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws