Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

'Gerrard is groot fan en meldt zich met Rangers bij Veerman-entourage'

'Gerrard is groot fan en meldt zich met Rangers bij Veerman-entourage'

Gepubliceerd: donderdag 15 juli 2021 om 11:01do 15-07-2021 om 11:01

Rangers heeft zich bij het management van Joey Veerman gemeld. Dat schrijft De Telegraaf. Steven Gerrard, trainer van de Schotten, wil de spelmaker heel graag overnemen van sc Heerenveen.

Eerder kwam Hellas Verona al met een officieel bod voor de Volendammer. Die vijf miljoen euro was bij lange na niet genoeg om Heerenveen te overtuigen, maar Rangers denkt met een eerste bod van 4,5 miljoen euro wel kans van slagen te hebben. Het is eerst afwachten welke club de voorkeur van Veerman zelf heeft.

Als dat duidelijk is, zal er volgens de ochtendkrant gekeken worden naar onderhandelingen over de transfersom. De Friezen denken nog steeds aan een bedrag van rond de tien miljoen euro, ondanks het feit dat Veerman zich daar over opgewonden heeft.

Gerrard is in ieder geval fan van de 22-jarige spelmaker. De voormalig vedette van Liverpool en huidig hoofdtrainer van Rangers denkt dat hij Veerman kan helpen in zijn ontwikkeling omdat ze op dezelfde positie speelden. Op die manier zou de middenvelder na zijn periode in Glasgow misschien nog wel een stap omhoog kunnen maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws