'Stade Rennes geeft niet op en wil Koopmeiners dit seizoen wel overhalen'

'Stade Rennes geeft niet op en wil Koopmeiners dit seizoen wel overhalen'

Gepubliceerd: donderdag 15 juli 2021 om 11:32do 15-07-2021 om 11:32

Stade Rennais gaat proberen om Teun Koopmeiners los te weken bij AZ. De captain van de Alkmaarders was vorig seizoen ook al in beeld bij de nummer zes van de Ligue 1, maar toen wilde hij niet naar Frankrijk verkassen.

De Telegraaf weet echter dat Rennes het niet opgegeven heeft en opnieuw gaat proberen om de linkspoot over te nemen. Een jaar geleden vond Koopmeiners de stap naar de Franse competitie niet de juiste en vond men dat in Bretagne erg vreemd, omdat de club toen Champions League zou gaan spelen en al jaren in de subtop acteerde.

Komend seizoen moet Rennes in de Conference League uitkomen en dus zou dat ten opzichte van de Europa League-kansen van AZ een achteruitgang zijn voor Koopmeiners. Toch hopen de Fransen hem dit keer wel over te kunnen halen, omdat ze een betaalbare verdedigende middenvelder zoeken die toptalent Eduardo Camavinga kan vervangen. Die staat op de radar van elke Europese topclub.

Koopmeiners zou de volgende in een rijtje AZ-spelers kunnen worden die Alkmaar deze zomer achter zich laat. Calvin Stengs vertrok al naar OGC Nice, Myron Boadu lijkt op weg te zijn naar AS Monaco, Jonas Svensson maakte een transfervrije overstap naar Turkije en Ron Vlaar stopte met voetballen. Voor de captain was Atalanta in een eerder stadium al in de markt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws