'Feyenoord kan mogelijk Turks bod tegemoet zien op Jörgensen en Fer'

'Feyenoord kan mogelijk Turks bod tegemoet zien op Jörgensen en Fer'

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2021 om 07:10ma 19-07-2021 om 07:10

Feyenoord kan Nicolai Jörgensen en ook Leroy Fer mogelijk spoedig verkopen. Voor het duo is belangstelling uit de Turkse Süper Lig, weet Feyenoord Transfermarkt.

Volgens het medium is de interesse nog niet heel concreet, maar vooral een transfer van Jörgensen zou Feyenoord goed uitkomen. De Deense spits (30) en de Rotterdammers zijn op elkaar uitgekeken. Jörgensen traint na een gesprek met trainer Arne Slot apart van de groep. Zijn rugnummer negen stond hij al af aan aanwinst Alireza Jahanbakhsh.

Fer is in de voorbereiding wel een vaste waarde in de Feyenoord-selectie. De 31-jarige routinier maakt zijn minuten als centrale verdediger door het gebrek aan opties op die positie. Het is echter afwachten hoe zijn rol eruitziet als Lutsharel Geertruida straks hersteld is van een blessure. Bovendien wil Feyenoord nog een rechtsbenige verdediger aantrekken. Gernot Trauner van LASK Linz staat op de Rotterdamse radar.

Fer ligt net als Jörgensen nog tot medio 2022 vast in De Kuip, waardoor ze Feyenoord nog een kleine transfersom kunnen opleveren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws