Dortmund-directeur Zorc waarschuwt PSV en overweegt Malen-transfer af te blazen

Dortmund-directeur Zorc waarschuwt PSV en overweegt Malen-transfer af te blazen

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2021 om 12:55ma 19-07-2021 om 12:55

Laatste update: maandag 19 juli 2021 om 13:04ma 19-07-2021 om 13:04

Borussia Dortmund overweegt de stekker uit de onderhandelingen met PSV over Donyell Malen te trekken. Dat meldt technisch directeur Michael Zorc in gesprek met Ruhr Nachrichten. Beide clubs geraken het maar niet eens over de transfersom.

De Bundesliga-topclub bereikte enige tijd geleden al een persoonlijk akkoord met Malen, maar de 22-jarige Oranje-international zit sindsdien in de wachtkamer. PSV verlangt namelijk een transfersom van dertig miljoen euro en dat vindt Dortmund te veel. Er zit vooralsnog geen schot in de zaak. "Het moet een verstandige beslissing zijn. Het moet financieel passen, anders moet je nee zeggen", waarschuwt Zorc in de regionale krant.

De Dortmund-directeur hoopt dat de Eindhovenaren hun hoge eisen enigszins laten varen, zodat Malen vrijdag kan aansluiten voor het trainingskamp in Zwitserland. "Natuurlijk zou het goed zijn voor de coach als hij vóór het trainingskamp kan aansluiten. Maar dat hebben we niet altijd in handen." Die Schwarzgelben verkochten Jadon Sancho voor 85 miljoen euro aan Manchester United en zijn op zoek naar aanvallende versterkingen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws