Wolfsburg actief: tweede Nmecha tekent, Van Bommel behoudt gewilde mandekker

Wolfsburg actief: tweede Nmecha tekent, Van Bommel behoudt gewilde mandekker

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 13:44wo 21-07-2021 om 13:44

VfL Wolfsburg heeft ook het jongere broertje van aanwinst Lukas Nmecha gestrikt. Felix Nmecha tekent een contract tot medio 2024 in de Volkswagen Arena. De aanvallende middenvelder komt transfervrij over van Manchester City, waar zijn contract was afgelopen.

Wolfsburg presenteerde dinsdag al Lukas Nmecha, die de concurrentie aangaat met Wout Weghorst. Ook de spits kwam over van de Premier League-kampioen, maar voor hem werd wel een transfersom van naar verluidt acht miljoen euro betaald. Hij krijgt spoedig gezelschap van zijn broertje. "Felix is een speler die perfect in ons profiel past", zegt technisch directeur Marcel Schäfer. "Hij is jong, heeft veel talent, is leergierig, wil presteren en is een teamspeler. Hij kan nu de volgende stap in zijn ontwikkeling zetten. Wij zullen hem daarbij steunen, zodat hij slaagt in Wolfsburg."

Lacroix
Naast de gebroerders Nmecha kan coach Mark van Bommel komend seizoen ook beschikken over Maxence Lacroix. De 21-jarige verdediger stond naar verluidt in de belangstelling van RB Leipzig en Tottenham Hotspur, maar hij mag niet weg. "We hebben alle voorstellen afgewezen, het is geen item meer", reageert algemeen directeur Jörg Schmadtke tegenover Sportbuzzer. "Maxence blijft. Dat iedereen dat nu weet is het belangrijkste."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws