'Feyenoord zwaait Jörgensen definitief uit: spits tekent voor 3 jaar in Turkije'

'Feyenoord zwaait Jörgensen definitief uit: spits tekent voor 3 jaar in Turkije'

Nicolai Jörgensen gaat Feyenoord verruilen voor Kasimpasa, meldt BT. Volgens de Deense krant is de transfer van de dertigjarige spits helemaal rond: hij tekent spoedig voor drie seizoenen bij de Süper Lig-club uit Istanbul.

Volgens BT ontvangt Feyenoord geen transfersom meer. Met het financieel lucratieve voorstel van Kasimpasa op zak, heeft Jörgensen ingestemd met een contractontbinding. De 39-voudig Deens international behoort tot de grootverdieners in De Kuip, maar coach Arne Slot houdt geen rekening meer met hem en laat hem sinds de start van de voorbereiding apart trainen.

Jörgensen wil zelf ook graag vertrekken bij Feyenoord. De spits vindt dat hij na vijf jaar zijn beste tijd gehad heeft in Rotterdam. Hij had een groot aandeel in de landstitel van 2017, maar daarna ging het mede door blessures bergafwaarts. Met Kasimpasa gaat hij nu bij de nummer veertien van Turkije aan de slag.

Ali Dursun, de zaakwaarnemer van Jörgensen, bevestigde dinsdag tegenover het Algemeen Dagblad al dat er onderhandelingen gaande waren met een Turkse club. Newcastle United bood na het kampioensjaar nog zo'n zeventien miljoen euro voor de aanvaller. Nu is het voor Feyenoord vooral een opsteker dat zijn salaris van twee miljoen euro per jaar van de loonlijkst geschrapt kan worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s