''Niet heel veel water bij de wijn', Malen en Dumfries mogelijk weer in training'

''Niet heel veel water bij de wijn', Malen en Dumfries mogelijk weer in training'

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 00:40do 22-07-2021 om 00:40

PSV rekent eigenlijk niet meer op Denzel Dumfries en Donyell Malen, maar het tweetal is nog altijd niet verkocht. De twee EK-gangers zouden zich komend weekend zelfs weer op het trainingsveld kunnen melden.

Marco van Ginkel en Cody Gakpo zijn in afwezigheid van Dumfries benoemd tot aanvoerder en vice-aanvoerder, maar van concrete interesse in de rechtsback is nog geen sprake. Everton en Internazionale volgen Dumfries, die voorlopig echter 'gewoon' contractspeler van PSV is.

Malen is al lange tijd bezig met een transfer naar Borussia Dortmund en heeft al een persoonlijk akkoord met BVB. Beide clubs komen er vooralsnog echter niet uit, naar verluidt door de persoonlijke eisen van zaakwaarnemer Mino Raiola. De Duitsers hebben nog geen formeel bod gedaan en PSV is niet van plan om 'heel veel water bij de wijn te doen', schrijft het Eindhovens Dagblad.

Dumfries en Malen hebben langer vakantie dan vooraf gepland, maar als er voor zaterdag niets gebeurt, melden de rechtsback en de spits zich komend weekend weer op De Herdgang. Tijdens de returnwedstrijd tegen Galatasaray – PSV won woensdagavond in eigen huis met 5-1 – zullen de twee overigens niet van de partij zijn, is nu al duidelijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Spelen Dumfries en Malen komend seizoen in Eindhoven?

(2681 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws