Sneijder hard na PSV - Galatasaray: Ik ben me kapotgeschrokken

Sneijder hard na PSV - Galatasaray: "Ik ben me kapotgeschrokken"

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 06:51do 22-07-2021 om 06:51

Laatste update: donderdag 22 juli 2021 om 07:53do 22-07-2021 om 07:53

Wesley Sneijder is geschrokken van Galatasaray. Zijn oude club ging woensdag in Eindhoven met 5-1 onderuit tegen PSV en ligt nagenoeg zeker uit de Champions League. Sneijder is analist bij RTL7 en wist na afloop niet wat hij zag.

PSV was in eigen huis heer en meester, maar werd wel in het zadel geholpen door Galatasaray. Mede door twee keepersfouten kon PSV weglopen bij de Turken. Sneijder, die Cim Bom Bom vier jaar diende, trekt na afloop aan de noodrem.

"Ik ben me kapotgeschrokken", zei Sneijder na afloop. "Voor een club als Galatasaray is dit onwaardig. Dit is niet goed genoeg, er moet echt nog wat bijkomen." Sneijder denkt dat het kat in 't bakkie is voor PSV, dat volgende week in Istanbul de return speelt. "Er moet heel veel gebeuren wil Fatih Terim deze ploeg nog op kunnen lappen. Ik had er meer van verwacht. Vanaf minuut één zat het er niet in."

Galatasaray-trainer Terim had niet verwacht dat zijn ploeg zo slecht voor de dag zou komen. "PSV heeft gewonnen en is dichterbij de volgende ronde dan wij. Het spijt ons, maar we zullen doen wat er nodig is. Zij hebben simpelweg beter gespeeld en makkelijk gewonnen. Supporters van Galatasaray snappen nu beter waarom we drie jaar nodig hebben om iets op te bouwen. We zullen volgende week alles doen om de situatie te kantelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws