Breaking news

LIVE: Go Ahead tien minuten na rust verrassend op gelijke hoogte tegen PSV

Buitenspel: Zirkzee haalt dag na Ajax-misser Instagram-posts offline

Buitenspel: Zirkzee haalt dag na Ajax-misser Instagram-posts offline

Gepubliceerd: zondag 25 juli 2021 om 13:13zo 25-07-2021 om 13:13

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Zirkzee verwijdert Instagram-berichten na misser tegen Ajax
Joshua Zirkzee heeft zijn Instagram-pagina zondag onder handen genomen. De Nederlandse spits heeft een dag na zijn bizarre misser tegen Ajax als zijn posts verwijderd. Ook heeft Zirkzee zijn profielfoto veranderd in een zwarte afbeelding. De schoonmaak van Zirkzee zijn account heeft waarschijnlijk te maken met haatberichten die de twintigjarige spits ontving na het oefenduel met Ajax.

Vlak voor rust leek Zirkzee Bayern op voorsprong te brengen tegen de Amsterdammers. De jeugdinternational omspeelde Pasveer, waarna hij de bal in het Ajax-doel wilde lopen. Tot zijn verrassing kon de aanstormende Perr Schuurs nog ingrijpen, waardoor Zirkzee op ongekende wijze niet wist te scoren. Trainer Julian Nagelsmann was mild voor zijn pupil na de wedstrijd. "Ik vind het niet nodig om het hier met hem over te hebben. Hij weet zelf ook wel dat hij het hier beter had kunnen doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws