Ronaldinho deelt mening met buitenwereld: 'Hij moet bij Barcelona blijven'

26 juli om 20:13

Ronaldinho vindt dat Lionel Messi bij FC Barcelona moet blijven. De oud-topvoetballer uit Brazilië ziet dat Messi een groot onderdeel van de clubgeschiedenis van Barça is.

In gesprek met Tuttomercatoweb vertelt Ronaldinho over de Argentijnse superster. "Hij moet bij Barcelona blijven", is de inmiddels 41-jarige ex-international duidelijk. "Hij is een super groot onderdeel van de clubgeschiedenis van Barça."

Ronaldinho wordt vervolgens geconfronteerd met de interne problemen bij Barcelona. De club zit in geldnood, waardoor Messi zijn nieuwe contract nog altijd niet heeft kunnen ondertekenen. "Ik hoop dat Barça alle problemen waarvan ik me niet bewust ben op gaat lossen", antwoordt Ronaldinho.

Messi is inmiddels al ruim drie weken geen speler van Barcelona meer. Het oude contract van de linkspoot liep op 1 juli af, toen hij zelf met Argentinië actief was op de Copa América. Maandag kwam ook naar buiten dat Messi waarschijnlijk nog steeds geen nieuw contract heeft als hij begint aan de voorbereiding.