Malen traint in afwachting van 'laatste details met PSV' al mee bij Dortmund

Malen traint in afwachting van 'laatste details met PSV' al mee bij Dortmund

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 10:53di 27-07-2021 om 10:53

Donyell Malen traint al mee bij Borussia Dortmund. De spits, die officieel nog altijd onder contract staat bij PSV, heeft van de Eindhovenaren toestemming gekregen om bij de Duitsers op het trainingsveld te staan.

Volgens de Duitsers is de transfer van de aanvaller namelijk nog niet helemaal rond. Er moeten nog wat laatste details tussen Malen en PSV worden gladgestreken voordat BVB de overstap definitief bekend kan maken. De Eindhovenaren hebben wel toestemming aan hun aanvaller gegeven om in afwachting daarvan alvast mee te trainen.

Volgens het Eindhovens Dagblad ontvangt PSV ongeveer dertig miljoen euro voor Malen. Dat bedrag zou nog met vier miljoen kunnen oplopen. Dat is afhankelijk van diverse bonussen. De Brabanders moeten wel een transferpercentage afstaan aan zaakwaarnemer Mino Raiola en zullen opleidingsvergoeding aan Ajax en Arsenal gaan betalen.

BILD meldde zondag dat Malen uiteindelijk zes miljoen euro per seizoen gaat verdienen bij Dortmund. Bij de Duitsers moet Malen de naar Manchester United vertrokken Jadon Sancho doen vergeten. Afgelopen seizoen was de aanvaller goed voor negentien goals en acht assists in competitieverband namens PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws