ED: PSV kijkt al naar Malen opvolger, jeugd-EK-winnaar Berisha in beeld

ED: PSV kijkt al naar Malen opvolger, jeugd-EK-winnaar Berisha in beeld

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 11:54di 27-07-2021 om 11:54

Laatste update: dinsdag 27 juli 2021 om 12:00di 27-07-2021 om 12:00

Donyell Malen en Pablo Rosario trainen alvast mee met Borussia Dortmund en OGC Nice en PSV is nu op zoek naar opvolgers voor het tweetal. Mergim Berisha van Red Bull Salzburg is in elk geval in beeld als nieuwe spits, meldt het Eindhovens Dagblad dinsdag.

De 23-jarige Berisha was deze zomer actief op het jeugd-EK met Jong Duitsland: Die Mannschaft schakelde Jong Oranje uit in de halve finale en won vervolgens ook de finale van Portugal. De 23-jarige spits heeft volgens het ED meerdere ijzers in het vuur, maar zijn zaakwaarnemers hebben alvast contact met PSV gehad. Vorig seizoen was hij goed voor 22 officiële doelpunten en veertien assists namens Red Bull Salzburg, de oude club van huidig PSV-trainer Roger Schmidt.

PSV beraadt zich al langere tijd op de opvolging van Malen, die zijn langverwachte transfer naar Dortmund bijna af heeft gerond. Ook de naam van oude bekende Luuk de Jong zong rond in Eindhoven, maar Berisha – die zijn laatste contractjaar in Salzburg in is gegaan – lijkt nu de eerste optie.

De Eindhovenaren zijn ook op zoek naar een opvolger voor Rosario, die de concurrentiestrijd met Ibrahim Sangaré, Marco van Ginkel en Davy Pröpper dreigde te verliezen. Michal Sadílek kan ook op het middenveld op de voeten, maar lijkt eveneens op weg naar de uitgang.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws