Rosario volgt voorbeeld van Malen en meldt zich al op trainingsveld Nice

Rosario volgt voorbeeld van Malen en meldt zich al op trainingsveld Nice

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 11:37di 27-07-2021 om 11:37

Niet alleen Donyell Malen, ook Pablo Rosario is alvast naar zijn nieuwe club afgereisd. De 24-jarige PSV-controleur is dichtbij een transfer naar OGC Nice en traint alvast mee met de Franse club.

Nice heeft – in tegenstelling tot Borussia Dortmund, dat Malen bijna binnen heeft – nog niet officieel melding gemaakt van de aanwezigheid van Rosario. De middenvelder is door de lokale pers echter al op het trainingsveld gespot. Voetbal International en het Eindhovens Dagblad weten dat PSV hem al permissie heeft gegeven om alvast mee te trainen aan de Côte d'Azur.

De afronding van de transfer is nu een kwestie van tijd: maandagavond werd al bekend dat beide clubs nagenoeg rond zijn en dat Nice ongeveer zes miljoen euro over zal maken naar PSV. Rosario wordt bij het actieve Nice de derde Nederlandse aanwinst in korte tijd: Calvin Stengs en Justin Kluivert werden eerder al gepresenteerd. Een andere nieuweling – Mario Lemina, overgekomen van Southampton – wordt één van zijn concurrenten op het middenveld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws