Update: Ihattaren bespreekt in Nice met Raiola zijn sportieve toekomst

Update: Ihattaren bespreekt in Nice met Raiola zijn sportieve toekomst

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 11:04wo 28-07-2021 om 11:04

Laatste update: woensdag 28 juli 2021 om 11:25wo 28-07-2021 om 11:25

Mohamed Ihattaren meldde zich deze week ziek bij PSV, maar op social media gaat een ander verhaal. De middenvelder is dinsdag gespot in Nice, samen met Myron Boadu. Beide spelers zitten in de stal van Mino Raiola.

Op een afbeelding is Ihattaren te zien samen met Boadu en Raiola. Franse bronnen verzekeren dat de afbeelding echt is en beide spelers dinsdag aan het einde van de middag in Nice waren. Het is niet precies duidelijk wat ze daar deden, maar het voedt de geruchten over een overstap naar OGC Nice wel. Opmerkelijk vooral is de aanwezigheid van Boadu. De AZ-spits leek juist hard op weg naar AS Monaco.

Maar net zo opvallend is dat ook Ihattaren erbij is. De PSV'er reisde niet mee voor de return tegen Galatasaray omdat hij ziek zou zijn. PSV bekijkt de mogelijkheden om Ihattaren voor het einde van de transferperiode van de hand te doen. Onder Roger Schmidt heeft de middenvelder geen toekomst meer.

Raiola behoort inmiddels tot het meubilair bij Nice. Hij bracht Calvin Stengs, Justin Kluivert en Pablo Rosario al naar de ambitieuze Franse club. Ihattaren en Boadu zijn mogelijk de volgende. Ook voor Micky van de Ven van FC Volendam is belangstelling uit Frankrijk.

Update: Ihattaren is inderdaad in Nice. Dat melden onder andere Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De middenvelder van PSV is op bezoek bij zijn zaakwaarnemer Raiola om zijn sportieve toekomst te bespreken. Of die sportieve toekomst eventueel ligt bij Nice is nog niet bekend. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws