'Koeman wijst komst van tweetal af en zoekt verder naar nieuwe middenvelder'

'Koeman wijst komst van tweetal af en zoekt verder naar nieuwe middenvelder'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 10:30wo 28-07-2021 om 10:30

Laatste update: woensdag 28 juli 2021 om 11:13wo 28-07-2021 om 11:13

Ronald Koeman heeft een streep gezet door de komst van twee bij FC Barcelona aangeboden spelers. De 58-jarige oefenmeester wil zijn selectie nog wel versterken, maar zag in het duo niet direct een toegevoegde waarde.

Het gaat volgens het Spaanse RAC1 om de Portugese middenvelder Renato Sanches en de Argentijnse verdediger Cristian Romero. Sanches kende het afgelopen jaar een zeer sterk seizoen bij OSC Lille en ook op het EK speelde de Portugees zeer goed. Toch heeft Koeman aangegeven geen interesse te hebben in de sterke middenvelder. Ook Romero, die momenteel onder contract staat bij Atalanta Bergamo en in verband wordt gebracht met Tottenham Hotspur, past volgens Koeman niet in het plaatje.

De afwijzingen betekenen niet dat Koeman zijn selectie niet verder wil versterken. Barcelona is nog altijd op zoek naar een nieuwe middenvelder, maar de financiële middelen zijn schaars bij de club uit Catalonië. Eerder wist Barça wel Memphis, Depay, Eric García, Sergio Agüero vast te leggen. Alle drie de spelers liepen bij hun vorige club uit het contract en konden transfervrij overgenomen worden. Emerson Royal kwam over van Real Betis, waarmee al eerder afspraken over een transfer waren gemaakt. Daarnaast heeft het er alle schijn van dat sterspeler Lionel Messi op korte termijn zijn contract in Spanje gaat verlengen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws