Haaland-vertrek uitgesloten: 'Niet het gevoel dat we elkaar snel weer zouden zien'

Haaland-vertrek uitgesloten: 'Niet het gevoel dat we elkaar snel weer zouden zien'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 11:22wo 28-07-2021 om 11:22

Laatste update: woensdag 28 juli 2021 om 11:46wo 28-07-2021 om 11:46

Borussia Dortmund is er zeker van dat de Noorse spits Erling Haaland deze zomer gewoon in Duitsland blijft. De 21-jarige Noor wordt begeerd door meerdere Europese topclubs, maar de Duitse club verwacht desondanks geen transfer deze zomer.

Sebastian Kehl, sportief directeur van Dortmund, vertelt aan BILD waarom Haaland bij de club blijft. "Tijdens de gesprekken met Mino Raiola over de komst van Donyell Malen naar de club had ik niet het gevoel dat we elkaar snel weer zouden zien om de transfer van Erling te bespreken." Raiola is naast de zaakwaarnemer van Malen ook de belangenbehartiger van de Noorse spits.

Haaland, die in de belangstelling staat van onder meer Chelsea en Manchester City, liet eerder al weten dat hij niet perse hoeft te vertrekken uit Duitsland. Ook ontkende Haaland dat hij al met Raiola gesproken had over een eventuele transfer en gaf hij aan goed op zijn plek te zitten bij Dortmund. "Ik hoop dat het allemaal maar geruchten zijn. 175 miljoen euro zou wel heel veel geld zijn voor één persoon", reageert de Noor nuchter op de belangstelling van Chelsea.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws