"Zou geen pas geven als we nu weer beginnen over dat er spelers bij moeten"

30 juli om 07:30

Dat Feyenoord achterin nog onzeker oogt is voor trainer Arne Slot geen reden om bij technisch directeur Frank Arnesen om extra versterking te roepen. Hij wil het doen met de spelers die er zijn en denkt dat er nog veel rek in de huidige selectie zit.

Feyenoord liet tegen FC Drita zien dat er nog veel werk te doen is. Vooral verdedigend zag het er niet goed uit bij de ploeg van Slot, maar een roep om versterking vindt hij niet nodig. "Nee, hoor. We weten de situatie. We proberen het maximale uit deze spelers te halen."

"Trauner komt erbij en ik was blij dat Haps is aangesloten. Die jongen heeft maar een paar dagen vakantie gehad, maar koos er toch voor om weer beschikbaar te zijn. Misschien onder lichte dwang van mij", grapt Slot.

"Het zou geen pas geven als we nu weer beginnen over dat er weer spelers bij moeten als we twee tegengoals hebben gekregen. Een aantal geblesseerde spelers komt terug, we krijgen Trauner erbij en Haps is terug. De verwachting is niet dat we veel spelers gaan halen", aldus Slot.