'Feyenoord-jeugdproduct kan aan de slag bij Deense crisisclub van Hyballa'

'Feyenoord-jeugdproduct kan aan de slag bij Deense crisisclub van Hyballa'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 10:30di 03-08-2021 om 10:30

Ramón ten Hove kan aan de slag bij Esbjerg. De doelman, wiens contract afgelopen zomer afliep bij Feyenoord, gaat op proef bij de club waar Peter Hyballa nog steeds de scepter zwaait.

Het lokale Bold.dk meldt dat de 23-jarige Ten Hove de komende dagen de kans krijgt om zich in de kijker te keepen bij de Denen. Esbjerg heeft twee keepers in de eerste selectie en zoekt nog een doelman die de concurrentie kan verhogen. De voormalig goalie van Feyenoord gaat die kans krijgen en kan transfervrij overstappen.

Het contract van Ten Hove bij Feyenoord liep namelijk afgelopen zomer af en werd niet verlengd. Debuteren voor de Stadionclub zat er niet in, maar hij zat wel een aantal keer bij de selectie. Tijdens een huurperiode bij FC Dordrecht in het seizoen 2019/2020 kwam hij zeven keer in actie.

Esbjerg is de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws geweest. Hyballa zou zich onmogelijk hebben gemaakt bij spelers door een te harde aanpak te hanteren en 21 voetballers ondertekenden een statement waarin om zijn ontslag gevraagd werd. De clubleiding wil daar echter niet in mee en staat vierkant achter de Duitse oefenmeester.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws