Feyenoord blundert: bevestiging te vroeg geplaatst, Azarkan nog niet verhuurd

Feyenoord blundert: bevestiging te vroeg geplaatst, Azarkan nog niet verhuurd

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 17:14do 05-08-2021 om 17:14

Laatste update: donderdag 5 augustus 2021 om 17:25do 05-08-2021 om 17:25

Een opmerkelijke blunder van Feyenoord: Marouan Azarkan is nog niét verhuurd aan Excelsior. De aankondiging van de transfer stond al wel op officiële clubsite.

Azarkan schijnt meerdere opties te hebben. De negentienjarige aanvaller moet volgens Feyenoord Transfermarkt zijn definitieve keuze nog maken, maar Feyenoord zette al wel een officieel persbericht klaar, inclusief quotes van technisch directeur Frank Arnesen. Donderdag iets voor 17.00 uur lekte het via een achterdeurtje uit. 

Azarkan ligt nog twee jaar vast in De Kuip, maar maakt op dit moment geen deel uit van de plannen van trainer Arne Slot. Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, zei in het originele persbericht blij te zijn dat de aanvaller vlieguren kan gaan maken bij stadgenoot Excelsior.

"Marouan is een talentvolle speler die het nodig heeft om veel minuten te maken", luidde zijn verklaring op de clubsite. "Bij Feyenoord zijn de kansen dit jaar voor hem beperkt, dus is het goed dat hij bij Excelsior aan de slag kan. We hebben goede ervaringen met jeugdspelers die daar verhuurd zijn en sterker zijn teruggekeerd, dus we hebben er alle vertrouwen in dat dit voor Marouan ook het geval zal zijn."

Azarkan speelt al sinds 2012 bij Feyenoord. De vleugelaanvaller kwam afgelopen jaar in de tweede seizoenshelft uit voor NAC Breda. In de laatste oefenwedstrijd van Feyenoord (1-1 tegen ADO Den Haag) versierde hij een strafschop.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws