'Hard gelag voor Ajax: 15-jarig toptalent geeft voorkeur aan Anderlecht'

'Hard gelag voor Ajax: 15-jarig toptalent geeft voorkeur aan Anderlecht'

06-08-2021 09:51 Laatste update: 10:44
120

Ajax kan de komst van het vijftienjarige toptalent Rayane Bounida zo goed als vergeten. De jeugdige RSC Anderlecht-speler heeft nog geen contract getekend bij de Belgische topclub, maar dat is volgens Het Laatste Nieuws een kwestie van tijd.

Het Belgische nieuwsblad weet te melden dat de gesprekken over een profcontract voor Bounida nog aan de gang zijn en constructief verlopen. De topclub is er zelfs van overtuigd dat Bounida, die ook nadrukkelijk in de belangstelling staat van Ajax en Manchester City, niet gaat vertrekken uit België. Afgelopen week maakte Bounida, die al enkele jaren wordt gezien als één van de grootste talenten van Europa, direct drie doelpunten namens Anderlecht O16 in de eerste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen .

Het nieuws over het waarschijnlijke aanblijven van Bounida bij Anderlecht is een hard gelag voor de Amsterdammers. Het Belgische toptalent was zelfs op bezoek in Amsterdam, om op die manier te ontdekken of een overstap naar Nederland iets voor hem zou zijn. Volgens Het Laatste Nieuws heeft het er momenteel alle schijn van dat Bounida 'gewoon' bij Anderlecht blijft en daar zijn eerste profcontract gaat tekenen.