Update: Feyenoord bevestigt definitieve huurtransfer Azarkan met zelfspot

Update: Feyenoord bevestigt definitieve huurtransfer Azarkan met zelfspot

Gepubliceerd: zondag 8 augustus 2021 om 16:42zo 08-08-2021 om 16:42

Laatste update: maandag 9 augustus 2021 om 09:46ma 09-08-2021 om 09:46

Marouan Azarkan gaat alsnog bij Excelsior voetballen. De vleugelaanvaller van Feyenoord zal op huurbasis bij de stadgenoot gaan spelen en heeft de interesse van andere clubs afgewimpeld.

Een aantal dagen geleden plaatste Feyenoord per ongeluk al een bevestiging van de transfer van Azarkan naar Excelsior, maar dat was destijds veel te voorbarig. De transfer was nog niet rond en de aanvaller, die vorig jaar aan NAC Breda werd verhuurd, sprak nog met meerdere clubs. Volgens Feyenoord Transfermarkt kan de Stadionclub de bevestiging nu alsnog wereldkundig maken.

Het doorgaans betrouwbare medium laat weten dat Azarkan er zelf voor heeft gekozen om in Kralingen te gaan spelen. Feyenoord had ook een stevige vinger in de pap, want de club zou zelf besloten hebben dat het 19-jarige talent niet opnieuw naar Breda of naar Roda JC mocht vertrekken.

Azarkan debuteerde in het seizoen 2019/2020 voor de Stadionclub en speelde tot dusver 27 minuten in de Eredivisie namens Feyenoord. Zijn verhuur aan NAC leverde hem beduidend meer speeltijd op, want in de Keuken Kampioen Divisie kwam hij tot acht wedstrijden voor de Parel van het Zuiden. Scoren lukte hem nog niet in het betaalde voetbal.

Update: Feyenoord verhuurt Marouan Azarkan per direct verhuurd aan Excelsior. De transfer werd vorige week al bevestigd door de Rotterdamse club, nog vóór de negentienjarige aanvaller een definitieve keuze had gemaakt. 'Admin: *Publiceert bericht (opnieuw)*', tweet Feyenoord maandag met zelfspot.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws