'Bundesliga-clubs liggen op de loer voor bij PSV teruggekeerde Doan'

'Bundesliga-clubs liggen op de loer voor bij PSV teruggekeerde Doan'

12-08-2021 23:54
72

Ritsu Doan staat in de belangstelling van diverse clubs in de Duitse Bundesliga. Dat weet het Eindhovens Dagblad. De Japanner maakte afgelopen seizoen bij Arminia Bielefeld en op de Olympische Spelen een goede indruk.

De Japanners verloren op het Olympisch voetbaltoernooi in de halve finale na verlenging van Spanje en Doan was gedurende het toernooi één van de uitblinkers voor de Aziaten. Daarnaast maakte de aanvaller ook indruk tijdens het seizoen dat hij op huurbasis voor Bielefeld speelde en dus staan de Duitse clubs voor hem in de rij.

Wedden

Meer odds

De 23-jarige Doan, die dit weekend weer aan zal sluiten bij de selectie van PSV, wil echter eerst met trainer Roger Schmidt om tafel. Samen zullen ze overleggen of hij nog een rol te spelen heeft in het eerste elftal van de Eindhovenaren. Het ED schrijft echter dat Doan 'op dit moment nog niet in aanmerking komt voor een basisplaats' en een vertrek dus een optie is.

Ook Erick Gutiérrez sluit binnenkort weer aan op De Herdgang. De Mexicaan speelde met zijn land op de Gold Cup en staat open voor een transfer. Het lijkt er niet op dat hij dit seizoen nog van waarde zou kunnen zijn voor de Brabanders.