Jahanbakhsh complimenteert Feyenoord-talenten: 'De toekomst van deze club'

Jahanbakhsh complimenteert Feyenoord-talenten: 'De toekomst van deze club'

Gepubliceerd: vrijdag 13 augustus 2021 om 09:29vr 13-08-2021 om 09:29

Alireza Jahanbakhsh genoot donderdagavond niet van zijn eigen spel, maar van de invalbeurten voor twee jonge talenten van Feyenoord. Antoni Milambo en Lennard Hartjes kwamen in de tweede helft in de ploeg en dat stemde de Iraniër tevreden.

Jahanbakhsh maakte twee doelpunten in de return van de derde Conference League-voorronde tegen FC Luzern (3-0), maar vond de invalbeurten van het jonge tweetal belangrijker. "Ik maak ze elke dag mee op de training en ik zie dat ze talent hebben", zegt hij tegen De Telegraaf. "Iedereen feliciteerde hen in de kleedkamer, iedereen in de selectie was blij voor hen."

De aanvaller ziet een positieve ontwikkeling. "Ik zie dat Feyenoord bezig is met het laten doorgroeien van de eigen talenten, daarmee wordt een basis gelegd voor de komende jaren. Maar het gaat er vooral om hoe hard spelers willen werken om door te breken. Deze twee werken elke dag keihard, dat zie ik en daarom ben ik blij voor ze. Ze vormen de toekomst van deze club."

Milambo, pas zestien jaar oud, werd met zijn invalbeurt de jongst debuterende Feyenoorder ooit. Hij nam dat record over van Georginio Wijnaldum.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws