'Crisis bij Lyon: Bosz en Juninho willen meer 'onbeschofte' spelers verkopen'

'Crisis bij Lyon: Bosz en Juninho willen meer 'onbeschofte' spelers verkopen'

18-08-2021 11:17
56

Het is onrustig bij Olympique Lyon: dinsdag werd Marcelo uit de selectie gezet en de kans is groot dat er meer koppen gaan rollen. Lyon-trainer heeft volgens Franse media te maken met gedragsproblemen in de kleedkamer.

Lyon is het seizoen begonnen met een gelijkspel tegen Stade Brest (1-1) en blamerende nederlaag bij Angers (3-0). Het kostte Marcelo zijn plek in de selectie, ook omdat de Braziliaanse verdediger zich na de laatste wedstrijd 'ongepast' had gedragen tegenover Maxwel Cornet, die rood pakte.

Het gedrag van Marcelo staat niet op zichzelf, meldt RMC Sport. Technisch directeur Juninho is, na overleg met Bosz, van plan meerdere spelers te verkopen door de 'verpeste sfeer' in de kleedkamer. Cornet, Thiago Mendes, sterspeler Houssem Aouar, Islam Slimani én het achttienjarige toptalent Rayan Cherki zouden inmiddels op de transferlijst zijn gezet.

Binnen de Lyon-selectie is er sprake van 'een gebrek aan respect, onbeschoftheid en arrogantie'. Cornet en Mendes lijken de eerste spelers te worden die vertrekken: rsespectievelijk Burnley en Flamengo zijn in gesprek met de 24-jarige vleugelverdediger en 29-jarige middenvelder.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marcelo Guedes (@marceloguedesfilho)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s