AD: mogelijk meer Feyenoord-nieuws op komst, Geertruida-dossier weer geopend

AD: mogelijk meer Feyenoord-nieuws op komst, Geertruida-dossier weer geopend

Gepubliceerd: woensdag 18 augustus 2021 om 13:36wo 18-08-2021 om 13:36

Feyenoord is al nagenoeg zeker van de handtekening van Justin Bijlow, maar er is mogelijk meer contractnieuws op komst in De Kuip. De club onderneemt pogingen om Lutsharel Geertruida alsnog langer vast te leggen, meldt het Algemeen Dagblad.

De momenteel geblesseerde verdediger is aan het einde van dit seizoen transfervrij. Beide partijen spraken eerder tevergeefs over contractverlengingen: Feyenoord wilde niet voldoen aan de financiële wensen van het kamp-Geertruida, al weersprak zaakwaarnemer Leegreg Fer – de broer van Geertruida's ploeggenoot Leroy Fer – dat er 'buitensporige bedragen' gevraagd werden.

Nadat er enige tijd radiostilte is geweest, zijn de gesprekken toch weer opgestart, meldt het AD. Trainer Arne Slot wil Geertruida graag binnenboord houden, liet hij na de gewonnen wedstrijd tegen Willem II ook al weten. De verdediger zelf wil bovendien ook blijven. Of beide partijen elkaar nu alsnog weten te vinden, moet nog blijken, maar er lijken alsnog openingen te ontstaan in het aanvankelijk gesloten Geertruida-dossier.

De rechtsback annex centrale verdediger moet overigens nog even wachten op zijn eerste minuten onder Slot. Geertruida raakte in de laatste weken van het vorige seizoen geblesseerd aan zijn knie, moest de ontknoping van het jeugd-EK met Jong Oranje missen en wordt pas in oktober terug verwacht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws