Feyenoord probeert onderhandelingen vlot te trekken: 'Dat zit 'm meestal in geld'

Feyenoord probeert onderhandelingen vlot te trekken: 'Dat zit 'm meestal in geld'

Gepubliceerd: zondag 15 augustus 2021 om 19:38zo 15-08-2021 om 19:38

Arne Slot hoopt dat Lutsharel Geertruida behouden blijft voor Feyenoord. De onderhandelingen liepen onlangs spaak, maar nu is er toch weer een opening.

Geertruida was toeschouwer tijdens Willem II - Feyenoord en liep Hans Kraay jr. tegen het lijf. De ESPN-verslaggever hoorde dat de 21-jarige rechtsback er 'alles aan wil doen' om eruit te komen met Feyenoord. "Ja, dat is bij ons ook bekend", reageert Slot na de 0-4 zege in Tilburg.

"Wij willen het ook, dus ga je ervan uit dat het gaat lukken. Of het goed gaat komen? Ik hoop het. Als beide partijen eruit willen komen, is die mogelijkheid er. Aan de andere kant: we proberen het al maandenlang. Dan zal de schoen ergens anders nog wringen. Dat zit 'm meestal in geld, dat weet je."

Versterking voor voorhoede
Slot hoopt ook nog een extra aanvaller te kunnen verwelkomen in Rotterdam. "Ik vond en vind dat Bryan Linssen het uitstekend invult in de spits. Hij werkt ongelooflijk hard voor het team en maakt vandaag nog een goal ook. Maar uiteraard kijken we om ons heen. De voorhoede is smal. Niet alleen in de spits, zeker ook aan de buitenkant."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws