BN DeStem: NAC wil ervaring op rechterflank en doet twee aanbiedingen

24 augustus 2021 om 09:37

NAC Breda wil in één klap twee ervaren krachten aan zijn rechterflank toevoegen, meldt BN DeStem. Rechtsback Ruben Ligeon is in aantocht en ook rechtsbuiten Jarchinio Antonia is nadrukkelijk in beeld.

De 29-jarige Ligeon zit zonder club, nadat hij deze zomer transfervrij vertrok bij het Slowaakse AS Trencin. Volgens BN DeStem kan hij voor twee seizoenen tekenen in Breda. Het Rat Verlegh Stadion is geen onbekend terrein voor de oud-speler van onder meer Ajax, Willem II en PEC Zwolle, die in het voorjaar van 2015 al eens voor NAC speelde.

Antonia is ook transfervrij, na zijn vertrek bij SC Cambuur. De regerend Keuken Kampioen Divisie-kampioen wil hem graag opnieuw binnenhalen, maar heeft concurrentie van ADO Den Haag en NAC, meldde VoetbalPrimeur onlangs al. NAC heeft nu doorgepakt en Antonia denkt na over de aanbieding van de West-Brabanders. "Ik wil zo snel mogelijk aan de bak. Mijn gevoel is belangrijk. Als het niet goed is, doe ik het niet", wordt hij geciteerd door BN DeStem.

NAC liep vorig seizoen in de finale van de play-offs promotie naar de Eredivisie mis en is wisselvallig begonnen aan het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen. De ploeg van trainer Edwin de Graaf staat na drie wedstrijden op twee punten.