'Feyenoord heeft tóch beet: Geertruida volgt voorbeeld Malacia en Bijlow'

'Feyenoord heeft tóch beet: Geertruida volgt voorbeeld Malacia en Bijlow'

Gepubliceerd: dinsdag 24 augustus 2021 om 11:36di 24-08-2021 om 11:36

Laatste update: dinsdag 24 augustus 2021 om 11:40di 24-08-2021 om 11:40

Lutsharel Geertruida zweert tóch trouw aan Feyenoord. De 21-jarige verdediger gaat zijn contract in De Kuip met twee seizoenen verlengen, tot medio 2024.

Volgens Feyenoord Transfermarkt en RTV Rijnmond zijn Feyenoord en Geertruida eruit. Daarmee komt er een einde aan de onzekerheid over de toekomst van de jeugdinternational. Feyenoord brak in een eerder stadium de gesprekken met Geertruida en zijn management af, omdat vraag en aanbod te ver uit elkaar lagen.

"Het moet wel gaan tegen de voorwaarden die wij acceptabel vinden", zei technisch directeur Frank Arnesen vorige week in De Telegraaf. "Dat het moeilijker is bij hem dan bij de anderen, komt ook omdat het contract van Geertruida aan het eind van het seizoen afloopt."

Feyenoord verlengde eerder de contracten van Orkun Kökcü, Luis Sinisterra en recenter Tyrell Malacia en Justin Bijlow. Geertruida heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld door een blessure die hij in het voorjaar opliep. De rechts en centraal achterin inzetbare verdediger kan naar verwachting in oktober zijn rentree maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws